onno - jopič Sendling
Utrip mesta · moda · moška moda

Onoo je podjetje s sedežem v Münchnu. V svojih izdelkih, pametnih urbanih oblačilih, je združilo naravne in tehnične materiale, ki aktivnim urbanim/mestnim ljudem omogočajo popolno svobodo gibanja. Oblačila tako izgledajo moderno in sproščeno, hkrati pa nas ščitijo pred vetrom in dežjem. Suknjič Sendling je narejen iz kakovostne volne in prevlečen s teflonom. Blagovna znamka onno je zmagovalec sejma ISPO.

onno Sendling
599€
onno

Nova modna blagovna znamka onoo je razvila suknjiče Sendling, posebej narejene za mobilne moške, ki bodo lahko že jeseni 2015 v suknjičih iz naravnih in tehničnih materialov uživali v popolni svobodi gibanja ter se hkrati zaščitili pred vetrom in dežjem. Suknjiči so moderni in lahkotni hkrati, zato ni ovir ali jih uporabimo za v službo ali pa za večer s prijatelji. Narejeni iz volne Loden in prevlečeni s teflonom, so suknjiči tako odporni na različne vremenske razmere, visoko kakovostni gumirani gumbi z videzom usnja pa so vodoodporni.
Za podjetne ljudi so dodane različne praktične funkcije kot so reže za slušalke in podaljšani rokavi z manšetami, ki suknjič dopolnijo ne samo funkcijsko, temveč tudi oblikovno.
Onoo so zmagovalci sejma ISPO, ki je letos potekal v Münchnu od 5. do 8. februarja 2015.

PREBERITE ŠE: Trend: moška moda za pomlad / poletje 2015

V galeriji si lahko ogledate suknjič Sendling.

onno - jopič SendlingOdpri galerijo
PicMonkey Collage Emilio Sansolini: vintage dresi nogometnih klubov cover 10 najbolj seksi moških manekenov leta 2015 David Beckman za H&M David Beckham in H&M: nova kolekcija pomlad 2015 cover-moske-modne-frizure-2015 Trend: Moške modne frizure 2015 · ·