photoshop-fridge-magnets-adcf.0000001429037826
Utrip mesta · dom

Obsedeni z oblikovanjem na računalniku? Ne gre brez Photoshopa? Photojojo ima za nas briljantno rešitev – magnete za hladilnik Photoshop Fridge Magnets. Komplet vsebuje magnete, ustvarjene kot poznana Photoshop orodja in palete, ki bodo prikazali naše fotografije na hladilniku na iznajdljiv način.

Photojojo Photoshop Fridge Magnets
22€
Photojojo

Ustvarjalci pri Photojojo so tako za vse obsedence s Photoshopom ustvarili magnete, ki bodo tudi v kuhinji pomagali do bolj “domačega” okolja. Niz enajstih magnetov prinaša v kuhinjo prijazen uporabniški vmesnik in na sprednjo stran naših hladilnikov ljubezen našega življenja.

PREBERITE ŠE: #ThinnerBeauty: ”hujšanje” s Photoshopom kot oblika motivacije za bolj zdravo življenje

Magneti so namreč oblikovani tako, da ponazarjajo Photoshop orodja in palete in čeprav ne omogočajo funkcije “Urejanje – Razveljavi” za našo kuho in ne bodo izboljšali naših kuharskih sposobnosti, bodo vsaj na svojem mestu držali fotografije ali pa listke z opravili.

dqdw To so najbolj kreativne knjižne police, kar ste jih kdajkoli videli Foodee Foodee – najbolj učinkovit način, kako lahko zmanjšate ostanke hrane PicMonkey Collage Kreativna, inovativna kuhinjska korita, ki bodo zagotovo polepšala naš dom Pohištvena kolekcija COS COS za dom: ekskluzivno pohištvo priljubljene modne hiše ·