FlexCare+
V zraku · tehnologija

V poplavi pametnih telefonov, televizorjev, ur in še marsikateri drugi »izobraženi« napravi, se sprašujemo, zakaj si ne bi omislili tudi »pametne zobne ščetke«. Električna zobna ščetka Phillips SoniCare FlexCare predstavlja napredno čiščenje zob in dlesni.

Phillips SoniCare Flex
150€
Kupi na mimovrste=)

Sicer je tehnologija električnih zobnih ščetk znana že več kot 50 let. Prvo so predstavili leta 1954 pri podjetju Broxodent v Švici z namenom za ordotonske bolnike in tiste z omejenimi motoričnimi sposobnostmi. Vendar se je zaradi uporabnosti in priljubljenosti na trgu tehnologija razvila, tako da imamo danes zobno ščetko, ki nadzoruje našo higieno zob in nam pri tem tudi svetuje.

Ena izmed naprednejših je Phillips SoniCare FlexCare, ki čisti s pomočjo visokofrekvenčnega ščetkanja (do 31000 gibov v minuti) in nežnih zvočnih vibracij. Funkcija »Smartimer« omogoča, da nastavite merilnik časa, medtem ko vas »Quadpacer« na četrtinah programa opozarja , da je čas za menjavo vrste ali ploskve zob. Če vas skrbi prehod iz navadne na elektirčno zobno ščetko, bo za to poskrbela funkcija »Easy-start«, ki s postopnim naraščanjem jakosti delovanja olajša privajanje na vibracije.

V paketu dobite 2 držali ter tudi različne nastavke za klasično ali temeljito čiščenje na težje dostopnih mestih. Phillips SoniCare Flex je primerna za vso družino in zaradi različnih barvnih obročkov na nastavkih, ne rabite skrbeti, da bi zamešali ščetke.

Povezava je sponzorirana.

vintage radio Prisrčen vintage radio iz usnja Tablični računalnik Asus Transformer Book Tablični računalnik in prenosnik v enem olaii Olaii – Slovenska aplikacija z dogodki v vaši okolici Sharetapes Sharetape – retro kasete se vračajo! · · · ·