Pronto 12
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ravno se odpravljaš ven, mudi se ti, pograbiš telefon, ki pa mu utripa rdeča lučka. Spet prazna baterija! Situacija, ki je vsem predobro znana. Telefon nas običajno pusti na cedilu ravno takrat, ko ga najbolj potrebujemo. Pet minut polnjenja vam ne bo kaj dosti pomagalo, saj boste imeli le 1 odstotek kapacitete baterije več. Polnite prenosni polnilec Power Practical Proto 12 za teh istih 300 sekund in imeli boste dovolj energije, da telefon do vrha napolnite na poti. Dajte mu uro, in na poti boste lahko brez elektrike polnili kar do devetkrat.

Power Practical Pronto 12
130€
Power Practical

Pronto 12 je prenosni polnilec, ki lahko dela postanke na električnih priključkih kratke kot Formula 1 in vas bo kljub temu pripeljal na cilj. Vsega 300 sekund in njegova baterija ima dovolj energije, da o roba napolni vaš telefon ali tablico. Če mu daste nekoliko več časa, a največ eno uro, njegova baterija s kapaciteto 13.500 mAh zadošča za večkratno polnjenje brez elektrike (od 6- do 9-krat).

PREBERITE ŠE: Solarni polnilec Solartab za mobilne naprave stavi na sončno svetlobo

Power Practical je svoj prenosni polnilec z 12V izhodno napetostjo poleg superzmogljive baterije opremil še z dvema USB vhodoma, da lahko istočasno polnite telefon in tablico/DSLR fotoaparat/prenosnik. Za pol manj denarja (Pronto 12 je na voljo za 149.99 ameriških dolarjev) si lahko omislite njegovega manjšega brata, potovalni polnilec Pronto 5, ki se bo v 15 minutah toliko okrepčal, da bo imela njegova baterija dovolj energije za napolnjene 100 odstotkov kapacitete baterije iPhona.

Pingbell2400x1350-14 Pingbell: pametni zvonec za kolo, ki pomaga pri iskanju kolesa #kickstarter applepencil-story Apple Pencil: digitalno pero, ki omogoča neverjetno natančnost Camera Restricta Camera Restricta: Nehajte delati istih posnetkov kot vsi ostali To-do ura ni pametna ura, je pa zato tablica. To-Do je ročna ura, ki ni ne časomer, ne pametna ura in v bistvu sploh ni ura. Kaj pa potem je? ·