cover-torbica
Utrip mesta · moda

Kateri je tisti modni dodatek, o katerem se najbolj govori? Med najbolj iskanimi modnimi kosi letošnje sezone pomlad/poletje je zagotovo ročno izdelana pisemska torbica Crisp Packet Clutch. Inspiracija prihaja iz oblike in velikosti vrečke čipsa Walkers. Zelo trendovska in klasična obenem. Poglejmo, zakaj.

Crisp Packet Clutch
1.213€
Anya Hindmarch

Kar nekaj mesecev dela je bilo potrebnih do popolnega dizajna Crisp Packet Clutch torbice blagovne znamke Anya Hindmarch, izdelava enega kosa pa celih sedem ur. Majhna pisemska torbica je tako dosegla svojo perfektnost v visokem sijaju in vertikalnem odpiranju. Njena oblika sicer spominja na krhek paket ali natančneje vrečko čipsa, iz katere je modna oblikovalka tudi izhajala.

Torbica je ravno prav velika za nošenje v roki in ima dodano tudi tanjšo zlato verižico, če jo želite nositi čez ramena. Dovolj prostorna za najljubše lepotne pripomočke vas bo spremljala na najbolj svečanih večerih. Na voljo je v metalno modri, oranžni, srebrni in zlati barvi.

Crisp Packet Clutch je prava mala nosljiva umetnina, ki bo nedvomno privlačila poglede in vzbudila vsaj delček nevoščljivosti.

Odpri galerijo
moda-oskarji Oskarji 2014 – Modne kreacije, ki so navdušile na rdeči preprogi Prikupni puloverji, ki polepšajo lenobna jutra Japonski (na)val znamke Cuisse de Grenouille Location (9) H&M Studio nasmejano v jesen 2014 · · · · · ·