Lesen jacuzzi_1
V zraku · buzz buzz

Ni ga čez vročo kopel na mrzel zimski dan. Če se vse skupaj dogaja zunaj, v objemu snežene narave in svojega najbližjega, je to kar dober približek čistemu užitku.

Dutchtub Wood
7900€
Weltevree

In če dodamo še to, da sploh ne gre za klasično kopel, ampak za super kul leseni škaf, ki mu morda še najbolje pristoji ime čeber, potem je to užitek z dodano vrednostjo.

Nizozemsko podjetje Weltevree je pred kratkim predstavilo Dutchtub Wood, zunanjo leseno kad na drva, ki ”omogoča raziskovanje in uživanje v zunanji kopeli”, kot so zapisali ob predstavitvi. Deluje enostavno in voda je segreta v minimalnem času, le ogenj je treba zakuriti. Čeprav na prvi pogled deluje masivno, tehta le 85 kilogramov in tako se lahko brez težav premika v iskanju popolne lokacije za uživanje. V njej se lahko namakajo štiri osebe. Pa še to. Če koga slučajno zagrabi lakota, si spotoma lahko na ognju skuhamo/spečemo tudi malico.

TOP 10 najboljših njig leta 2013 10 najboljših knjig leta 2013 2013-cover 2013 – Kaj nas je združevalo, čemu smo se smejali in zakaj smo jokali Untitled-1 Google Zeitgeist 2013: najbolj iskane besede v iskalniku Google New York Deževne fotografije največjih svetovnih metropol · · ·