DSC09421-copy
Utrip mesta · dom

Vsako leto se “nova serija” srednješolcev spremeni v študente. Starši ponavadi za prazne študentske sobe nakupijo nekaj pohištva in tako prostor spremenijo v bolj prijetno bivalno površino. Room in a Box, soba iz škatle, so ustvarili pri Our Paper Life, gre pa za niz kartonskih kosov pohištva zasnovanih tako, da pokrijejo vse osnovne potrebe študentske sobe. Celotna soba, ki jo brez orodja in ali lepila sestavimo v tridesetih minutah, je vodoodporna, vzdržljiva, možno pa jo je tudi reciklirati.

Our Life Paper Room in a Box
133€
Indiegogo

Room in a Box vsebuje osnovno pohištvo za sobo, in sicer stol, mizo, koš za smeti, posteljni okvir ter predalnik s štirimi predali. Če posteljo že imamo, lahko okvir postelje uporabimo kot dodaten predalnik z osmimi predali ter tako najdemo uporabnost v slehernem kosu Room in a Box.

Za razliko od drugih nizkocenovnih možnosti pohištva, za sestavljanje Room in a Box ne potrebujemo nobenega orodja ali lepila, da med seboj sestavimo kartonske kose – te le vstavljamo v naprej določen reže, da dosežemo popolnoma funkcionalne kose. To seveda tudi pomeni, da jih z enako lahkoto ponovno razstavimo ter zapakiramo.
Vsaka kartonska komponenta je vodoodporna, tako da tudi polito pivo, sok ali katere druge tekočine ne vplivajo na razpad pohištva prehitro.
Room in a Box je trenutno del kampanje množičnega sofinanciranja na Indiegogo.

PREBERITE ŠE: TapeFlips: pohištvo iz papirja in lepilnega traku

Tempescope Tempescope – naprava, ki fizično prikaže vremensko napoved Staro pohištvo kot vrtna dekoracija Ponovna oživitev odsluženega pohištva kot dekoracija za vrt Pohištvo za kolesa Vadolibero Pohištvo za kolesa Vadolibero – ”garderobna omara” in ”obešalnik” za kolo Gugalni stolček Mozen Gugalnik brez naslonjala Mozen – ker včasih pač ne moremo sedeti pri miru · ·