Ruffwear Jet Stream
Utrip mesta · dom

Zima se počasi poslavlja. Če ste eden tistih pasjih lastnikov, ki svojega psa oblačite v zimska pasja oblačila, potem boste navdušeni nad plaščkom Ruffwear Jet Stream, ki pa vam bo prav prišel v toplejših mesecih. Gre namreč za hladilni plašč za pse, ki bo ob poletni pripeki postal nepogrešljiv pripomoček na sprehodih in izletih, saj bo z njim pes precej lažje prenašal vročino.

Ruffwear Jet Stream
54,95 €
Woofshack

Marsikateri pes težko prenaša vročino. In pretirano igranje in treniranje na vroč dan je lahko nevarno. Toda ne, če boste psu nadeli hladilni plašček Ruffwear Jet Stream, ki psa prijetno hladi in mu omogoča lažje prenašanje visokih temperatur.

PREBERITE ŠE: Psi pomočniki in njihova neverjetna zvestoba

Navzven deluje kot vsak običajen plašček za pse, a je precej več. Izdelan je iz trikoja, ki odbija sončno svetlobo in ultravijolične žarke, s tehnologijo vodnega hlajenja na prsnem in trebušnem delu. Ima triplastni sistem. Vrhnja plast omogoča izhlapevanje vode, srednja absorbira in shranjuje hladno vodo, notranji sloj pa usmerja hlad. Za aktivacijo ga pred uporabo namočimo v hladno vodo in ožamemo. V plaščku Ruffwear Jet Stream lahko pes tudi plava. Še posebej je primere za temne pse in take s kratko dlako.

Galerija – hladilni plašč za pse Ruffwear Jet Stream:

Ruffwear Jet StreamOdpri galerijo
Ikein inovativen sistem za sestavljanje pohištva. Ikea s pohištvom, ki ga lahko sestavite brez orodja Ikea Spridd: kolekcija, ki je svojo muzo našla na glasbenih festivalih Ikea Spridd: kolekcija, ki je svojo muzo našla na glasbenih festivalih Basic House Basic House: samonapihljiva hiša, ki jo lahko pospravite v žep Jackie-Kennedy-White-House-Restoration Tako elegantna je bila Bela hiša v času Jackie Kennedy · · · · ·