PicMonkey Collageobleke
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · svet po moško

Shinesty je ustvaril linijo oblačil, ki se zgledujejo po “grdih” božičnih puloverjih. Modele moških oblek so poimenovali The Ugly Christmas Sweater Suit, The Holiday Tree Suit in The Rudolph Suave.

Shinesty The Ugly Christmas Sweater Suit, The Holiday Tree Suit in The Rudolph Suave
88€
Shinesty

Gotovo smo jih sami kdaj nosili – danes vintage, nekoč osovražen kos oblačila – puloverji z božičnimi motivi, so pri Shinesty navdihnili kolekcijo oblačil za moške. Moške obleke so tako dobile popolno božično preobrazbo in to na več kot samo očiten način. Če niste eden izmed tistih, ki prisega na klasiko, lahko letos na božični zabavi izstopate. In če zraven spadate še med božičnega navdušenca, smo za vas našli adut. Oziroma obleko. Na voljo je v treh tematskih printih ter z oblazinjenimi rameni, na voljo pa je tudi ujemajoča kravata.

PREBERITE ŠE: Ideje za moška darila – zanj

The Ugly Christmas Sweater Suit, The Holiday Tree Suit in The Rudolph Suave lahko kupite na uradni strani Shinesty ali pa na mytuxedo.co.uk. Božična preobrazba vas bo stala okoli 88 evrov.

V galeriji pa si oglejte, ali se splača.

The Ugly Christmas Sweater SuitOdpri galerijo
NY_CEN_SPECIAL_FA14_63_46 New Yorker: Zapeljiv vstop v novo leto s spodnjim perilom cover Karl Lagerfeld, Pharrell Williams in Cara Delevingne v kratkem filmu PicMonkey Collagesocialnatippi2 Viktorija Pashuta je fante oblekla v socialna omrežja PicMonkey Collage 5 najbolj popularnih superg na svetu ·