RollJet_1
Utrip mesta · otroci

Pravijo ji tudi najhitrejša torba v mestu. Izven šolskega dvorišča se spremeni v super zabavno transportno sredstvo, za šolskimi zidovi pa se transformira v čisto navaden nahrbtnik. Prava urbana zverina.

RollJet
233€
RollJet

RollJet je hibrid skiroja, rolke in nahrbtnika, ki je ustvarjen zelo funkcionalno. Namesto pešačenja ali vožnje z avtobusom se tako malček do šolskega dvorišča prav zabavno pripelje, tam pa rolko spremeni v nahrbtnik in ga nosi na ramenih, ali pa ga vozi kot šolsko torbo na kolesih.

A ker imamo tudi odrasli radi zabavne rešitve ni treba, da je Rolljet namenjen le mladini. Z lahkoto se lahko, ko se doma pridno pišejo domače naloge, uporablja kot nakupovalni voziček, sredstvo za rekreacijo ali pa ga uporabimo na poti v službo. Če bi radi svojega samo in čisto zase, obstaja tudi takšen v velikosti L, ki je prilagojen za težo do 85 kilogramov in višino do 190 centimetrov.

Deska RollJet-a je ojačena s steklenimi vlakni, uporabniki pohvalijo njegovo stabilnost, saj inovativna konstrukcija omogoča, da lahko stoji sam ali zložen na dveh kolesih in tački. Tudi za vizualno podobo je dobro poskrbljeno. Če ima malček željo, lahko proizvajalec na nahrbtnik izveze njegovo ime, izbiramo pa lahko med črnim, belim, sivim, rjavim, rdečim, modrim, rumenim, zelenim, oranžnim in lila ogrodjem skiroja. Za bratce in sestrice torej, tudi po barvni paleti. In če smo v dvomih, nam ga za 30 dni tudi posodijo, za lažjo odločitev.

Pločevinko – reciklirani junak Animirana komedija Pločevinko – reciklirani junak Brezplačna joga za otroke in dojenčke Urbane počitnice za aktivne otroke cool-Pokemon-real-life-plush Očarljivo čudaške živalice ·