defender
V zraku · tehnologija

Pametni telefoni so sila zmogljive naprave in mojstri neštetih veščin, a če nam na številnih področjih koristijo, nas hkrati spremenijo v tarčo za tatove in druge nepridiprave. In ker v svojem repertoarju nimajo znanja borilnih veščin, kot ga nima tudi večina njegovih lastnikov, smo lahek plen. Toda nič več! Prihaja namreč The Defender, žepna naprava, strah in trepet vseh malopridnežev.

The Defender
148€
Indiegogo

Vse se vrača, vse se plača bi lahko rekli, in sedaj je zločinec v podrejenem položaju glede na žrtev. The Defender je namreč vaš žepni telesni stražar, ki pa namesto gole sile uporablja moč digitalizacije sveta. Gre za vitko napravo, ki v sebi skriva solzivec in fotoaparat in je z vašim telefonom povezana preko Bluetootha (pokažite torej nepridipravu (modre) zobe!). Ko jo namerite v nepridiprava mu torej ne samo razdražite oči, ampak ga tik pred pošiljko solzivca še fotografirate, fotografija pa nato skupaj z GPS lokacijo konča v nadzornem centru Defenderja, ki obratuje 24 ur na dan in ki identifikacijo malopridneža posreduje policiji.

PREBERITE ŠE: Up Coffee – nova, sveže pražena aplikacija

Izdelek je trenutno še del množičnega financiranja in ima za razliko od vas bolj varno prihodnost, saj je že danes za več kot 100% presegel finančno mejo na Indiegogu, ki bi jo za uspeh sicer moral doseči do 5. septembra.

Odpri galerijo
nomadplus NomadPlus – polnilec za iPhone, ki ne rabi električnega priključka za polnjenje baterije 1 Lego Wall-E morda kmalu resničnost lishinu-runner Lishinu, inteligentni prostoročni povodec za psa, ki prihaja iz Slovenije TouchPico je interaktivni projektor za vsak žep, za vsako steno in za vsako denarnico. Mini projektor TouchPico spremeni vsako steno v ekran na dotik · ·