Prikolica Tinycamper
Utrip mesta · mobilno

Wanderlust – veselje do izletov, pobeg v neznano, želja po avanturizmu … Zveni znano? Zdaj se lahko na vse poletne dogodivščine odpravimo s čudovito prikolico Tinycamper, ki ponuja vse, kar človek dejansko potrebuje.

Tinycamper Mini in Tearcuby
6250€
Tinycamper

Tinycamper predstavlja varno in udobno zatočišče za popotnike. Notranjost je za nekaj tako kompaktnega precej prostorna, vanjo pa se z lahkoto spravita dva odrasla ali pa celo manjša družina. Notranjost tako vključuje prostorno zakonsko posteljo in mizo, ki se lahko spremeni v divan.

PREBERITE ŠE: Brando: nahrbtnik, ki je tudi zložljiv stolček

Sprednje vetrobransko steklo lahko ponoči uporabljamo kot okno, skozi katero brezskrbno zremo v zvezdnato nebo. Brez čudovitih lastnosti pa ni niti “ritka” prikolice – opremljena je namreč s prostorno shrambo, poleg tega pa lahko tam namestimo tako dva kuhalnika kot tudi večjo hladilno torbo. To je nedvomno odlična prednost, saj lahko tako namesto predpripravljene hrane uživamo v toplem in sveže pripravljenem obroku kar sredi narave.

Ogled galerije – prikolica Tinycamper

Prikolica TinycamperOdpri galerijo
Slabi vozniki Nesposobni vozniki terencev, ki so precenili svoje sposobnosti in se popolnoma osmešili Kako hitro ohladiti avto brez klime? Kako hitro ohladiti avto, ki je stal na žgočem soncu? Mercedes-AMG C-Klasse Cabriolet (A205), Press Test Drive Trieste 2016 Mercedes-Benz AMG C63s Cabrio – zverinsko in brez usmiljenja Nova Porsche Panamera Nova Porsche Panamera — luksuzna limuzina, za petične in drugačne managerje · ·