this-versatile-travel-adaptor-will-save-your-ass-in-over-150-different-countries
V zraku · tehnologija · gadgeti

Twist Plus je polnilec, ki je pred nekaj meseci debitiral na Kickstarterju. In kaj je tisto, kar dela Twist Plus in njegovega starejšega brata Twist tako posebna? Oba imata intuitivni dizajn, ki omogoča, da se polnilca prilagodita vtičnicam v več kot sto petdesetih državah po svetu. Naših mor, ki jih povzročajo različni polnilci na potovanju, je končno konec.

OneAdaptr Twist in Twist Plus
43€
OneAdaptr

Kadar se odpravimo na potovanje se kaj hitro se zgodi, da pozabimo polnilec ali pa da vzamemo napačnega. Polnilca OneAdaptr Twist in Twist Plus obljubljata, da nikoli več ne bomo občutili tiste neprijetne tesnobe, ki nas zagrabi, ko med prtljago najdemo napačni polnilec.
Polnilec Twist prihaja s štirimi USB vtičnicami, ki lahko napajajo naprave popolnoma simultano, Twist Plus pa je dodal še napajalno enoto za MacBook.

Njuna intuitivna zasnova omogoča, da preklapljamo med tremi različnimi vrstami vtičev, to pa dovoljuje, da polnilec nemoteno deluje v približno sto petdesetih državah po svetu.
Polnilec je na voljo za okoli 43 evrov (Twist) oziroma 47 evrov (Twist Plus).

PREBERITE ŠE: XOO Belt – pas, ki je tudi polnilec za pametne telefone

Timeburner - ura z vonjem po oktanu. Ura Timeburner, ki spominja na motor z notranjim izgorevanjem InfiniteUSB priključek. InfiniteUSB s Kickstarterja – en USB vhod, neskončno število priključenih naprav Blub-Uno-Nixie-Tube-Clock2 Blub Uno – retro “nixie” ura, ki spremeni preverjanje ure v prijetno opravilo cover-neptune-suite Neptune Suite – Serija inovativnih sodelujočih naprav prihodnosti #neptunesuite #neptune · · ·