Kaj moškim pomeni, če se držita za roke?

Zadnjič posodobljeno: :

Za razliko od žensk moški to, kar mislijo in čutijo, izrazijo z dejanji in ne z besedami. Držanje za roko je gesta, ki je znak navezanosti na partnerja ali dobrega prijatelja. Daje vtis, da vam je v družbi nekoga prijetno, zato ni presenetljivo, da ga spremlja izločanje hormona sreče, oksitocina. Ker držanje za roke pozitivno vpliva na oba partnerja, vedite, da je vse v redu in da se lahko sprostite ter uživate v skupnem sprehodu ali drugih trenutkih.

Obstajajo različni načini držanja za roke, ki jasno potrjujejo, da sta dve osebi več kot prijatelja. Če so vaši prsti prepleteni, to kaže, da se želite čim bolj zbližati, medtem ko je rahel stisk značilnost parov na začetku zveze. Če opazite, da vaš partner naredi prvi korak, to kaže, da je med pripravljen na intimne trenutke. Ko moški drži žensko z obema rokama, to kaže na nerazdejeno pozornost, in ko jo trdno drži, vendar tako, da se prsti ne prepletajo, je znak, da se počuti udobno in razoroženo. Močan prijem pusti vtis potrebe po prevladi, medtem ko roka čez ramo pošlje sporočilo, da želi, da vsi vidijo, kako se imata rada.

Če so vaši prsti prepleteni, to kaže, da se želite čim bolj zbližati.

Ko se sprehajate objeti, mimoidočim pokažete, da ste harmoničen par, če pa se le rahlo dotaknete, to pomeni, da ste v fazi spogledovanja. Vedeti morate, da moški radi stojijo ob partnerju, medtem ko ženske raje pa stojijo nasproti njih in jih gledajo v oči. Če se igrajo s palcema, pomeni, da jim je mar, v nasprotnem primeru pomeni, da morda kaj skrivajo. Nazadnje, če vaš fant ali mož položi roko na vašo, to pomeni, da nima dobrih novic kar se tiče prihodnosti vajine veze.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To kako spita s partnerjem, veliko pove o vajini partnerski zvezi