fbpx

보쉬 레시피 - 감자튀김을 곁들인 핫 치킨

온가족이 함께하는 맛있는 점심! 오븐에 구운 치킨과 감자튀김은 너무 맛있어서 완성되면 모두가 입이 떡 벌어질 정도입니다!

성분

Za piščanca:
• 1 piščanec, 1,3 kg
• 2 desertni žlici rdečega pesta
• ½ čilijeva omaka (harissa)
• 1 žlica začimb za pečenega piščanca
• 1-2 desertni žlici olivnega olja

Za pomfrit:
• 1 kg mokastega krompirja
• rastlinsko olje
• 소금
• paprika v prahu

Autopilot

Programska avtomatika za vedno odlične rezultate kuhanja. S pomočjo programske avtomatike AutoPilot boste tudi brez izkušenj dosegli imenitne rezultate. Vse kar morate narediti, je vstaviti jed v pečico in enostavno izbrati ustrezno jed na upravljalni plošči v slovenskem jeziku. In seveda pritisniti gumb Start. Ostalo bo
prevzel AutoPilot z 68 načini pečenja, ki pozna za vsako jed najboljši način priprave. Zagotovljeni so 100% odlični rezultati.

S pomočjo programske avtomatike AutoPilot boste tudi brez izkušenj dosegli imenitne rezultate. Vse kar morate narediti, je vstaviti jed v pečico in enostavno izbrati ustrezno jed na upravljalni plošči v slovenskem jeziku.
S pomočjo programske avtomatike AutoPilot boste
tudi brez izkušenj dosegli imenitne rezultate. Vse kar
morate narediti, je vstaviti jed v pečico in enostavno
izbrati ustrezno jed na upravljalni plošči v slovenskem
jeziku.

준비

1. Piščanca na hitro izperite pod hladno tekočo vodo in ga popivnajte s papirnato brisačo. Zmešajte rdeči pesto in čilijevo omako. Dobljeno zmes vtrite v notranjost piščanca.
2. Začimbe za pečenega piščanca zmešajte z olivnim oljem in jih enakomerno pomažite po piščancu.
3. Piščanca položite na pladenj za peko, prsa naj bodo obrnjena navzdol. Pokrijte s pokrovom in pecite v predhodno segreti pečici 200°C približno 60 min.
4. Olupljen krompir narezan na rezine za pomfrit zmešajte v skledi s precejšnjo količino olja in jih porazdelite po pladnju za peko. Kromir pecite v predhodno segreti pečici pri 180°C približno 40-50 min in takoj postrezite.

조언

Da bi koža ostala hrustljava, naj bo piščanec z začimbami, kot so čili, česen ali zelišča začinjen le od znotraj.

2004년부터 당신과 함께

연도부터 2004 우리는 도시 트렌드를 연구하고 열정으로 영감을 주는 최신 라이프스타일, 여행, 스타일 및 제품에 대해 매일 팔로워 커뮤니티에 알립니다. 2023년부터 글로벌 주요 언어로 콘텐츠를 제공합니다.