Sestavine za 4 osebe: Mascarponejeva krema:2 jajci350 g kreme mascarpone1 vanilijev sladkor8 dkg sladkorjaRožičev biskvit:15 dkg mletega rožiča10 dkg bele moke3 jajca5 dkg sladkorja1 vanilijev sladkor1 pecilni prašek Priprava: Za ...
4인분 재료:
Mascarponejeva krema:
계란 2개
350 g kreme mascarpone
바닐라 설탕 1개
8 dkg sladkorja
Rožičev biskvit:
15 dkg mletega rožiča
10 dkg bele moke
계란 3개
5 dkg sladkorja
바닐라 설탕 1개
1 베이킹 파우더
준비:
Za biskvit stepemo beljake v sneg, postopoma
dodajamo rumenjake in vmešamo vse ostale
sestavine. Pečemo pri 180 ºC približno 18 minut.
Za kremo stepemo jajčne beljake v sneg,
dodamo rumenjake, vmešamo ostale sestavine
in mascarpone. Kozarce napolnimo s koščki
biskvita, prepojenimi s črno kavo, ki smo ji dodali
malo ruma, prelijemo z mascarponejevo
kremo in posujemo z mletimi rožiči.
Sladico lahko poskusimo v restavraciji Angel.