fbpx

Ljubezenska numerologija: datum rojstva razkriva, kdaj in kje boste srečali svojo sorodno dušo

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Numerologija razkriva, kdaj in kje boste srečali ljubezen – ali bo srečanje s sorodno dušo takšno, kot ste si zamislili, preverite!

Numerologija se ukvarja z razlago številk, ki lahko vplivajo na človekovo usodo. Po mnenju numerologov lahko na podlagi datuma rojstva ugotovimo človekove značajske lastnosti, razvozlamo usodna znamenja in celo napovemo prihodnost.

In ne boste verjeli, lahko ugotovimo, kdaj in kako bomo spoznali svojo pravo ljubezen.

Izračunajte svojo številko glede na datum rojstva. Uporabiti morate vse številke datuma rojstva in dodati število dni v tednu. Na primer, da je vaš rojstni dan 24. februar 1995 in je petek. Dodate 2 + 4 + 2 + 1 + 9 + 9 + 5 = 32, nato to številko seštejemo z redno številko dneva, ko ste se rodili (petek – 5), 32 + 5 = 10, in ga zmanjšate na eno mestno število 1 + 0 = 1.

Ugotovite, kaj vam številka, ki ste jo prejeli, razkrije o srečanju prave ljubezni.

1 – ljubezen je zelo blizu

Vaše osebno življenje se bo v naslednjih šestih mesecih izboljšalo. Možno je, da je ljubezen blizu, a tega ne opazite. Morda je to vaš prijatelj, ki ga niti ne smatrate za potencialnega partnerja, ali pa imate skrivnega občudovalca. Vsekakor je sreča zelo blizu, a vam numerologija svetuje, da premislite o svojih prioritetah.

Prihaja ljubezen. Foto: Aditya / Unsplash

2 – srečanje z vašo ljubeznijo se bo zgodilo čez eno leto

Sodeč po numerološki analizi bo to povezano s službenim potovanjem. Sprva vam oseba morda niti ne bo všeč, ker si boste po značaju zelo podobni. Dolgo si boste nasprotovali, a stalna nasprotja in spori vaju ne bodo odgnali, ampak združili.

3 – vaše osebno življenje se bo izboljšalo, ko si boste to resnično želeli

In ko najdete svojo ljubezen, obstaja možnost, da se bo vaš odnos zelo hitro razvil. Če ste romantične narave, potem obiščite kraje, ki izžarevajo takšno energijo, saj lahko tam, srečate sorodno dušo.

4 – ne zamudite priložnosti

Bodite odprti za nova poznanstva, saj je vaša ljubezen oseba, ki vam je blizu. V tem primeru bo romantike več kot dovolj. Odnos bo zelo strasten. Pripravite se!

Kmalu bo ob vas. On. Ona. Foto: Alexander Popov / Unsplash

5 – vse je odvisno od vas

Spomnite se, da je vse odvisno samo od vaše želje. Najverjetneje boste svojo ljubezen našli po zaslugi prijatelja. Morda ste za to osebo že slišali ali ste se celo večkrat srečali, vendar je nekaj oviralo razvoj vašega odnosa.

6 – sorodno dušo boste srečali na nekem praznovanju

Takoj boste spoznali, da je ta oseba tista prava. Toda odnos med vama se bo razvijal zelo počasi. Bodite potrpežljivi in ​​lahko boste imeli odnos, o katerem ste sanjali.

7 – čez nekaj let vas čaka srečanje s sorodno dušo

Morda se boste morali boriti za svojo ljubezen, saj se boste znašli v ljubezenskem trikotniku. Morda se boste srečali povsem naključno in nepredvideno, vse je zapisano v zvezdah.

Usojena sta si. Foto: Max / Unsplash

8 – vse je odvisno od vaših želja

Spoznavanje se lahko zgodi v nekaj dneh, tednih ali mesecih. Pomembno je, da se ne bojite spoznavanja novih ljudi. Povsem možno je, da bo srečanje potekalo na družbenih omrežjih. Morda ste se že srečali, a takrat ni bilo časa. Preprosta komunikacija bo postopoma prerasla v prijateljstvo in kmalu se bo spremenila v ljubezen.

9 – vaš odnos se bo začel v prihodnjih mesecih

Najverjetneje bo to nekdo iz vašega poslovnega kroga. Na začetku bo vaš odnos izključno profesionalen, potem pa se bo zgodila situacija, po kateri boste na to osebo gledali z drugimi očmi. Bodite odprti za ljubezen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!