bife
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

V Ljubljani se je odprl solatni bar Bife, kjer vas čakajo sočne solate. Če te ne spadajo med vaše najljubše jedi, se bo to z obiskom Bifeja zagotovo spremenilo.

Bife
Rimska cesta 2
Ljubljana
Od ponedeljka do petka od 10.00 do 18.00, ob vikendih zaprto.

Dobra solata ni hec, in tega se v Bifeju dobro zavedajo. Zato uporabljajo lokalne sestavine, “iz bližnje njive”, ki jih na ljubljansko tržnico vsako jutro dostavijo branjevke. Prav toliko ljubezni in truda pa je vloženega tudi v ostale sestavine. Sami spražijo mandlje in semena, pripravijo sveže kremaste prelive in poskrbijo za vse ostale elemente njihovih solat.

View this post on Instagram

Odpremo v ponedeljek, 1 aprila.

A post shared by Bife (@bife.si) on

Poleg sočnih solat imajo v ponudbi tudi čisto pravo bistro piščančjo in zelenjavno juho z algami, pečejo pa tudi fine čokoladne piškote. In ker jim niti približno ni vseeno za okolje, so njihove posode in pribor večinoma bio razgradljivi, odločili pa so se tudi za elegantno, hitro in preprosto poslovanje brez gotovine. Želene jedi lahko naročite tudi na bife.si in jih nato samo prevzamete.

Italijanska kuharica razkriva: to so ključne napake pri pripravi testenin, ki jih delamo vsi Italijanska kuharica razkriva: to so ključne napake pri pripravi testenin, ki jih delamo vsi Najmočnejša premium kava na svetu Death Wish Coffee: te kave nočeš okušati niti v sanjah! Najboljše restavracije v Sloveniji 2019: tukaj bomo dobro jedli! Najboljše restavracije v Sloveniji 2019: tukaj bomo dobro jedli! maxresdefault Pasta Grannies: italijanske babice, ki so na YouTubu prava senzacija · ·