Boschtiz
Utrip mesta · lokali

V novo odprtem lokalu v Ljubljani Boschtiz se boste počutili kot doma. Prijeten ambient, ki mu toplino vdihujejo kamin, ovčja koža in obilje sobnih rastlin, poskrbi, da bi se najraje preobuli v copate. Nova kavarna, bistro in bar, ki mu lastniki pravijo ”restorumbar” (križanec restavracije in bara), je kot nalašč za vse, ki si želite dobre pijače, hrane in glasbe.

Boschtiz
Litostrojska cesta 56 Ljubljana
1000 Ljubljana
051/640 096
Od ponedeljka do petka: 07.00–22.00
Sobote in nedelje: zaprto

V novi kavarni, bistroju in baru Boschtiz v Šiški v Ljubljani vam postrežejo zajtrk, kosilo, večerjo, kavo in druge pijače. Začnejo zgodaj, in ko se boste spraševali, ali je v Šiški še kaj odprtega, lahko računate na Boschtiz.

V večernih urah luči zatemnijo in kavarna se spremeni v pravi koktajl bar z bogato paleto pijač, med katerimi je še posebej širok izbor ruma, tudi vrst, ki na slovenska tla prej še niso stopila.

PREBERITE ŠE: Hood Burger se iz kontejnerja seli v prostore na Nazorjevi v Ljubljani

Jedilnik pripravlja chef Iztok Kranjc, kavico, rogljiče ali kaj za pod zob pa si lahko privoščite tudi na terasi. Boschtiz ponuja možnost organizacije rojstnodnevnihzabav za vse starosti, poslovne večerje in zabave. Več o njihovi dnevni ponudbi si lahko ogledate na njihovi Facebookovi strani.

Galerija – Boschtiz:

BoschtizOdpri galerijo

hood burger Hood Burger od zdaj naprej tudi v centru Ljubljane Gastro House 151 Gastro House 151: v kraljestvu kulinaričnih dobrot Zebra gre na Luno Knjigarna-trgovinica Zebra gre na Luno – trgovina s plemenitim namenom Organic Garden Organic Garden: postojanka za vse ljubitelje naravnega in slastnega · ·