4 (2) copy
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

Zebrine slaščice že vrsto let razvajajo vse, ki imajo zahtevnejši okus, prisegajo na kakovost in radi preizkušajo nove kombinacije. V želji, da bi ponudili vrhunske slaščice v prijetnem ambientu, so odprli lastno kavarno, kjer vas razvajajo z najbolj izbranimi slaščicami, kruhom, čaji in kavami.

Zebra Patisseries
Podutiška cesta 37
Ljubljana
051 343 734
Od ponedeljka do sobote od 07.00 do 20.00, v nedeljo od 08.00 do 20.00.

Ljubljana je od oktobra bogatejša za novo francosko slaščičarno, Zebra Patisseries. Slastne fuzije okusa izpod rok chefa Tomija Češka in spretne slaščičarske ekipe so našle svoj prostor v Kosezah.

Čeprav je Zebra Patisseries v prvi vrsti ime za prefinjene francoske slaščice, so tudi mojstri izdelave domačega kruha, ki ga pripravljajo z drožmi. Česarkoli se lotijo, pa najsi bodo to makroni, torte, domači sendviči ali kruh, se držijo načela visoke kakovosti. Tudi pri izbiri kave niso posegli po nič manj kot najboljšem. V kavarni tako diši po omamni kavi slovenske pražarne Stow, za tiste z bolj ekstravagantnim okusom pa postrežejo tudi z napitkom matcha latte.

Galerija – Kavarna in slaščičarna Zebra Patisseries

Kavarna in slaščičarna Zebra PatisseriesOdpri galerijo

_MG_6824 Smotan Chef: Prvi kuharski show na Instagramu TheFritz_037 15 najcenejših obrokov v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami po svetu Najbolj preprost trik, s katerim boste pravilno olupili granatno jabolko Kako pravilno odpreti granatno jabolko? shutterstock_507639565 Najboljše restavracije v Ljubljani 2018 · · · · · · · ·