Foto: Jaka Šuln
Utrip mesta · lokali

MALAMAČKA je novomeška kavarna in vinski bar, ki poleg vrhunske turške kave in izvrstnih vin postreže tudi s pestro izbiro prvovrstnih piv, smoothijev in okusnih prigrizkov lokalnih ponudnikov.

MALAMAČKA kavarna in vinski bar
Vrhovčeva ulica 14
Novo Mesto
PON – ČET: od 7.00 do 22.00
PET: od 7.00 do 24.00
SOB: od 9.00 do 24.00

MALAMAČKA kljub centralni lokaciji obljublja udobno zatišje pred mestnim vrvežem. Je skrita oaza, kjer se lahko pustimo razvajati z vrhunskimi kavami – od klasičnega espressa do prave turške kave – smoothiji, prigrizki lokalnih ponudnikov, kolački, domačim kruhom in seveda vrhunskimi vini, pivi in ostalo pijačo.

Proste urice nam v kavani MALAMAČKA popestrijo tudi z akustičnimi koncerti, predavanji in degustacijami, nudijo pa tudi možnost najema prostora za poslovne zajtrke, popoldanske sestanke in večerne sprostitve. Veselimo se after work zabav in delavnic, saj je MALAMAČKA izvrstno stičišče vseh, ki uživamo v vrhunskih okusih.

 

Foto: The Wok The Wok: azijska restavracija v Ljubljani Foto: Anita Acman Coco Café – drugačen portoroški Cafe 1 Fantastična restavracija Oaxen Krog & Slip Foto: Fresh Point Fresh Point – zmrznjen grški jogurt sedaj tudi v centru Ljubljane · ·