_DSC9655
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

Pub Plečnik je modernizacija klasičnega puba, ki spreminja pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara, katerega središče sta novourejeni interier in eksterier, namenjena gostom klasičnega, vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli z izbrano družbo ob vrhunski ponudbi.

Pub Plečnik
Plečnikov trg 1
Ljubljana
040 747 894
Od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 00.00. V petek in soboto od 8.00 do 02.00. V nedeljo od 8.00 do 00.00.

Dogodki v Pubu Plečnik zajemajo pestro dogajanje skozi celoten dan, zjutraj z vrhunsko kavo in s sobotnimi brunchi, čez dan z vrhunskimi pokušnjami vina, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki.

Večeri so zelo raznoliki in obsegajo vse od stand-upov, slovenskih večerov, športnih dogodkov, koncertov in večjih festivalov v slogu Oktoberfesta. Privlačni dogodki se odvijajo vsak teden: torek kot uvod v teden, pomirjujoč dogodek s poudarkom na glasbeni zabavi, četrtek je kot mali petek, ki privablja goste po službi, med vikendom pa je na sporedu poslastica zabav znanih glasbenikov, ki večer popeljejo dolgo v noč.

Naslednji dogodek se bo v Pubu Plečnik odvil v četrtek, 18. julija ob 20.00, ko bodo nastopili HELP! A Beatles Tribute. Fantje iz skupine HELP! A Beatles Tribute vas bodo vrnili v čarobna leta najpomembejše in najuspešnejše glasbene skupine vseh časov!

koa Bistro in bar KOA: Havaji v Ljubljani Pizzeria Peruzza Pizzeria Peruzza: družinska, inovativna in prepojena z novimi okusi shutterstock_631907672 (1) Ni skrbi za odvečne kilograme: 4 osvežilne poletne pijače z malo kalorijami AljazFamilyPack_RGB Palačinke takoj! – odlična izbira za počitnice · ·