Slovely_SoftOpening_2048px (17)
Utrip mesta · lokali

Slovelypark je svet, na novo odpt v Ljubljani, posvečen kakovosti. Kakovostni hrani, kakovostni pijači in – navsezadnje – kakovostnemu času. Dobrodošli v svetu kulinaričnih mojstrovin!

Slovelypark
Dunajska 20
Ljubljana
facebook.com/slovelypark
Od ponedeljka do četrtka od 07.00 do 20.00, v petek od 07.00 do 24.00, v sobota od 10.00 do 24.00, ob nedeljah in praznikih je zaprto.

Ekipa Slovelyparka je koncept povezovanja in soustvarjanja znotraj restavracij spoznala v tujini in nad idejo so bili takoj navdušeni. Z mislijo, da so lahko takrat, kadar se povežejo in stremijo k istemu cilju, močnejši, so se zbrali štirje ponudniki, ki nas bodo vsak na svoj način razvajali s kulinaričnimi mojstrovinami.

Robert Les iz Cafetina, ene od najboljših kavarnic v stari Ljubljani, nam s svojo ekipo v Kavabaru ponuja 15 različnih vrst kav, od katerih je pet aromatiziranih, deset pa nearomatiziranih. Poleg kavic lahko uživamo v 15 vrstah ginov, ki – tako kot kave – geografsko pokrivajo lep kos sveta. V Bištroju nam pričarajo pristne slovenske jedi, pa naj bo to zajtrk, ki nas napolni s pozitivno energijo za cel dan, kosilo ali pa “ta nobel prigrizki”.

Hitre, zdrave, uravnotežene, tradicionalne, lokalne zajtrke, poslovna kosila, hitra kosila, kosila za s seboj, večerje in prigrizke nam pripravljajo vse do večera. Za vse ljubitelje mesa skrbi ekipa Sama Osmanchevicha, ki je 25 let živel in delal v kulinaričnem svetu Londona. Pripravljajo vrhunsko meso slovenskega porekla, ki bo za nas suho zorjeno vsaj 28 dni. Posebej velja omeniti, da meso pečejo na žaru na oglje. V Slovelyparku lahko uživamo tudi v prvovrstnih francoskih slaščicah, ki jih za nas pripravlja chef Tomi Češek, kulinarični znanstvenik v iskanju popolnega okusa. Svoje mojstrovine z ekipo ustvarja pod imenom Zebra Patisseries, ki je zdaj dobila svoj dom tudi v Slovelyparku.

PREBERITE ŠE: 12 najbolj popularnih Ikea izdelkov vseh časov

Vsi pekovski izdelki so izdelani ročno z uporabo tradicionalne francoske moke Label Rouge za izdelavo francoske bagete in rogljičev, pri slaščicah pa uporabljajo le najboljše sestavine iz sveta slaščičarstva, med drugimi burbonsko vaniljo, sadni pire Boiron in čokolado Valhrona. V Trafiki gostuje Oster rob in ponuja srce naše kuhinje – vrhunske nože z Japonskega. Poleg nožev so na voljo tudi dodatki za dolgo življenjsko dobo noža in varnost v kuhinji.

Odpri galerijo

Ljubljanski vintage lokal Nostalgija Nostalgija – ljubljanski lokal, ki vas popelje v preteklost _MAP2997 Club Rotovž/Maribor: kjer v čudovitem ambientu kraljuje plesna glasba Nova pivoteka v Ljubljani - Že v redu, Primož. Pivoteka Že v redu, Primož – Ljubljana ima novi beer shop Bar Magda Bar Magda – novi lokal na ljubljanski tržnici · ·