Foto: The Wok
Utrip mesta · lokali

The Wok je prijetna azijska restavracija na Čopovi, ki poleg prijaznega ambienta ponuja tudi izvrstno hrano za vse okuse.

The Wok azijska restavracija
Čopova 4
Ljubljana
0599 00555
Pon - Ned: 11:00 - 22:30

Enkratna lokacija in izjemno kreativen dizajn prostora, vas že iz ulice omamita, da vstopite v restavracijo in si izberete svežo hrano iz bogate ponudbe ali si pa kar sami izberete raznolike sestavine za vaš obrok po želji.

The Wok vam poleg klasične azijske restavracije ponuja tudi izbiro “wok to walk”, kjer si lahko naročite topel obrok za seboj, kadar nimate časa posedati v restavraciji ali pa bi si želeli privoščiti dobro hrano kar na prostem, daleč od množice. Velika izbira svežih sestavim vam resnično punuja, da si sami določite odličen, topel in tudi zdrav obrok, saj vam poleg rezancev, mesa in rakcev ponujajo tudi veliko sveže zelenjave, shitaki gobe, tofu, bambusove vršičke in še mnogo drugih prilog.

Restavracija The Wok vam ponuja sveže sestavine, raznolikost in veliko ljubezni, vložene v pripravo hrane, ki poleg pozitivne energije, ki jo izraža tudi sama oranžna barva ambienta, dajo hrani piko na i.

Odpri galerijo

Foto: Anita Acman Coco Café – drugačen portoroški Cafe 1 Fantastična restavracija Oaxen Krog & Slip Foto: Fresh Point Fresh Point – zmrznjen grški jogurt sedaj tudi v centru Ljubljane Foto: Žiga Koritnik Gostilna Pri Katrci – mlada ekipa, ki spoštuje tradicijo stare gostilne · ·