tink
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

TINK Superfood Café, ki je svoja vrata odprl decembra lani, deluje po načelu 80/20, kar pomeni, da je 80 odstotkov ponudbe zdrave prehrane, 20 odstotkov pa so male pregrehe, ki nam polepšajo dan.

TINK Superfood Café
Tavčarjeva 4
Ljubljana
040 452 811
Od ponedeljka do petka od 7.30 do 19.00, v soboto od 9.00 do 15.00, v nedeljo zaprto.

V lokalu TINK Superfood Café ponujajo praženo kavo Coronini iz Tolmina, slovenko kombučo Be Life Kombucha, kavo “super boost coffee”, kakav “super maca”, na meniju pa ne manjkajo niti odlična vina.

Pri premagovanju lakote vam bodo pomagali toast z avokadom, ki ga lahko naročite na ajdovem kruhu ali pa na kruhu s kislim testom, toast z lososom, klasičen toast, toast z arašidovim maslom in marmelado, energijska skleda Acai (iz pireja acai jagod), smutiji, vsak dan sta na meniju tudi veganska juha in enolončnica, ob torkih in četrtkih pa dodajo še ribjo in mesno. Hrano in pijačo lahko v biorazgradljivi embalaži vzamete tudi za s sabo.

Ponudbo v Tink Superfood Caféju še dopolnjujejo, čaka vas kar nekaj novosti, med drugim tudi trenutno zelo priljubljene havajske sklede.
Kot zanimivost naj povemo, da je lokal dobil ime po angleški besedi think (misliti), in sicer v smislu, da bi morali večkrat pomisliti, kaj je tisto, kar jemo.

Galerija – TINK Superfood Café

TINK Superfood Café Odpri galerijo
brigitte-tohm-209477-unsplash (1) Najboljši domači makroni: kako doma narediti makrone in pri tem uspeti? kuharski triki 2018 11 čudnih, a genialnih kuharskih trikov 2018 shutterstock_785296315 Zakaj moraš oprati avokado, preden ga odpreš? najdrazjahrana To je 10 najdražjih živil na svetu · · ·