Taste Fair 2017 is een eersteklas evenement dat toekomstige trends op het gebied van hospitality en hospitality dicteert. Het vindt plaats van 1 tot 4 februari 2017 in het Economic Exhibition Center en gedurende deze tijd verwachten de organisatoren meer dan 15.000 bezoekers. De beurs bestaat uit twee delen: het beursdeel, waar ruim 500 exposanten uit zo'n 20 landen hun stands zullen presenteren, en het professionele deel, gericht op het opdoen van nieuwe praktijkkennis. Graag gedaan.
Hrana in pijača sta bolj kot karkoli drugega stalna spremljevalki našega vsakdana. Vplivata na naše počutje En gezondheid ter sta globoko zakoreninjeni v kulturnih obredih En socialnih interakcijah. Tako je izjemno pomembno, da hrani in pijači posvetimo svoj čas in razmišljanje ter jemo in pijemo z užitkom in pozornostjo. Smaakbeurzen 2017 je dogodek, ki bo strokovni in laični javnosti predstavil prihajajoče kulinarične trende leta 2017.
LEES VERDER: Prednovoletna ladjica – kulinarični užitki na Ljubljanici
Na štiridnevnem sejmu, ki bo potekal od 1. do 4. februarja 2017 na Gospodarskem razstavišču, bo stojnice z novostmi pripravilo več kot 500 domačih in tujih razstavljavcev iz več kot 20 držav. Poleg stojnic pa se obeta tudi pester program delavnic – od delavnice o pravilni pripravi kave do brezplačne delavnice o izdelavi kruha – ter bogat program mednarodnih tekmovanj. Več o dogodku si lahko preberete na deze link. Cena vstopnic za zdaj še ni znana.
Meer informatie:
gast.si