Sejmi okusov 2017

Sejmi okusov 2017 je prvovrstni dogodek, ki narekuje prihodnje trende v gostinstvu in hotelirstvu. Potekal bo od 1. februarja do 4. februarja 2017 na Gospodarskem razstavišču, v tem času pa organizatorji pričakujejo več kot 15.000 obiskovalcev. Sejem je sestavljen iz dveh delov: razstavljalnega dela, na katerem se bo na stojnicah predstavilo več kot 500 razstavljavcev iz približno 20 držav, ter iz strokovnega dela, namenjenega pridobivanju novega praktičnega znanja. Lepo vabljeni.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Gospodarsko razstavišče

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

cena še ni znana

Hrana in pijača sta bolj kot karkoli drugega stalna spremljevalki našega vsakdana. Vplivata na naše počutje in zdravje ter sta globoko zakoreninjeni v kulturnih obredih in socialnih interakcijah. Tako je izjemno pomembno, da hrani in pijači posvetimo svoj čas in razmišljanje ter jemo in pijemo z užitkom in pozornostjo. Sejmi okusov 2017 je dogodek, ki bo strokovni in laični javnosti predstavil prihajajoče kulinarične trende leta 2017.

PREBERITE ŠE: Prednovoletna ladjica – kulinarični užitki na Ljubljanici

Sejmi okusov 2017 je top dogodek za vse kulinarične navdušence
Sejmi okusov 2017 je vrhunski dogodek za vse kulinarične navdušence.

Na štiridnevnem sejmu, ki bo potekal od 1. do 4. februarja 2017 na Gospodarskem razstavišču, bo stojnice z novostmi pripravilo več kot 500 domačih in tujih razstavljavcev iz več kot 20 držav. Poleg stojnic pa se obeta tudi pester program delavnic – od delavnice o pravilni pripravi kave do brezplačne delavnice o izdelavi kruha – ter bogat program mednarodnih tekmovanj. Več o dogodku si lahko preberete na tej povezavi. Cena vstopnic za zdaj še ni znana.

Dodatne Informacije

Več informacij:
gast.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!