fbpx

Paolo Ulian: briljanten in edini pravi način “kraje” Nutelle

Vsi imamo radi Nutello, a nihče ne mara lepljivih prstov, ki so ponavadi posledica “kraje” tega sladkega užitka kar iz kozarca. Ampak nikar ne obupajmo – pomoč prihaja kmalu in to v obliki piškotkov, ki si jih nataknemo na prste. Za genialnim načinom “kraje” Nutelle stoji italijanski oblikovalec Paolo Ulian.

Paolo Ulian, italijanski oblikovalec, je zasnoval edinstvene piškotke, s katerimi bomo odslej lažje pomočili prste v Nutello – njegovi piškotki se namreč nataknjeno na prste. Te lahko nato brez skrbi potopimo v čokoladni užitek, brez lepljivih posledic.

PREBERITE ŠE: Poznaš štiri nove načine, kako lahko uživaš Nutello?!

Slastna Nutella in slastni "prstni" piškotki.
Slastna Nutella in slastni “prstni” piškotki.

Izdelek je prvič razstavljen na razstavi Pappilan v Bolzanu/Milanu leta 2004, nato pa ga je v letu 2006 pod svoje okrilje vzel italijanski slaščičarski velikan Ferrero. “Prstnih” piškotkov Ferrero še ni dal v proizvodnjo, tako da na žalost še niso dostopni na trgu.
Tako nam zaenkrat ostajajo le goli prsti… in žlice!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.