fbpx

Magazyn Miejski jest…

CITY MAGAZINE JE ...    … brezplačna mestna revija za sodoben življenjski slog, namenjena aktivni urbani populaciji. City magazine je vodnik po dogajanju v mestu in na vseh področjih urbanega življenja, vodnik po kulturnih in drugih prireditvah in dogodkih, po trendih in novostih ...

CITY MAGAZINE JE …

 

 … brezplačna mestna revija za sodoben življenjski slog, namenjena aktivni urbani populaciji. City magazine je vodnik po dogajanju v mestu in na vseh področjih urbanega življenja, vodnik po kulturnih in drugih prireditvah in dogodkih, po trendih in novostih na vseh področjih lifestyla, saj predstavlja novosti in zanimivosti iz sveta mode, kozmetike, avtomobilizma, hi tech-a, notranjega interjerja. Daje tudi smernice za aktivno in kakovostno preživljanju prostega časa, bralcem skozi izbrane vsebine pa podaja namige za zanimiva potovanja, kratke izlete in kulinarične užitke.

Poprzedni
Si ti City?
Następny
Informacje

Z Wami od 2004 roku

od roku 2004 badamy miejskie trendy i codziennie informujemy naszą społeczność obserwujących o najnowszych stylach życia, podróżach, stylu i produktach, które inspirują pasją. Od 2023 roku oferujemy treści w głównych językach świata.