fbpx

City Magazine je…

CITY MAGAZINE JE ...    … brezplačna mestna revija za sodoben življenjski slog, namenjena aktivni urbani populaciji. City magazine je vodnik po dogajanju v mestu in na vseh področjih urbanega življenja, vodnik po kulturnih in drugih prireditvah in dogodkih, po trendih in novostih ...

CITY MAGAZINE JE …

 

 … brezplačna mestna revija za sodoben življenjski slog, namenjena aktivni urbani populaciji. City magazine je vodnik po dogajanju v mestu in na vseh področjih urbanega življenja, vodnik po kulturnih in drugih prireditvah in dogodkih, po trendih in novostih na vseh področjih lifestyla, saj predstavlja novosti in zanimivosti iz sveta mode, kozmetike, avtomobilizma, hi tech-a, notranjega interjerja. Daje tudi smernice za aktivno in kakovostno preživljanju prostega časa, bralcem skozi izbrane vsebine pa podaja namige za zanimiva potovanja, kratke izlete in kulinarične užitke.

Prejšnje
Si ti City?
Naslednje
Info

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.