fbpx

City Magazine je…

CITY MAGAZINE JE ...    … brezplačna mestna revija za sodoben življenjski slog, namenjena aktivni urbani populaciji. City magazine je vodnik po dogajanju v mestu in na vseh področjih urbanega življenja, vodnik po kulturnih in drugih prireditvah in dogodkih, po trendih in novostih ...

CITY MAGAZINE JE …

 

 … brezplačna mestna revija za sodoben življenjski slog, namenjena aktivni urbani populaciji. City magazine je vodnik po dogajanju v mestu in na vseh področjih urbanega življenja, vodnik po kulturnih in drugih prireditvah in dogodkih, po trendih in novostih na vseh področjih lifestyla, saj predstavlja novosti in zanimivosti iz sveta mode, kozmetike, avtomobilizma, hi tech-a, notranjega interjerja. Daje tudi smernice za aktivno in kakovostno preživljanju prostega časa, bralcem skozi izbrane vsebine pa podaja namige za zanimiva potovanja, kratke izlete in kulinarične užitke.

Predošlé
Ste City?
Ďalší
Info

S vami od roku 2004

Od r 2004 skúmame mestské trendy a denne informujeme našu komunitu sledovateľov o najnovšom životnom štýle, cestovaní, štýle a produktoch, ktoré inšpirujú vášňou. Od roku 2023 ponúkame obsah v hlavných svetových jazykoch.