fbpx

Iluzja unoszenia się nad majestatycznymi Górami Skalistymi

Kanadsko Skalnato gorovje si sedaj lahko ogledamo na prav poseben način. V osrčju prečudovitih gora so namreč te dni otvorili Glacyer Skywalk, vrtoglavo razgledno ploščad, ki omogoča čudovit panoramski razgled na prelepo dolino Sunwapta.

Razgledna platforma Glacyer Skywalk je nekaj posebnega, saj se dviga vrtoglavih 275 metrov nad dolino Sunwapta in čez skalovje sega 30 metrov v dolžino. Ploščad, ki se nahaja v kanadskemu Narodnemu parku Jasper, se vije vzdolž stene kanjona in omogoča veličasten razgled iz ptičje perspektive. Zgrajena na grobem terenu s svojo jekleno konstrukcijo, ki jo krasita steklo in les, deluje kot odmev naravnemu okolju, saj z odsotnostjo toksičnih barv in podobnih premazov omogoča projektu minimalen ogljični odtis in s tem uvrstitev med ekološko osveščene.

Z Wami od 2004 roku

od roku 2004 badamy miejskie trendy i codziennie informujemy naszą społeczność obserwujących o najnowszych stylach życia, podróżach, stylu i produktach, które inspirują pasją. Od 2023 roku oferujemy treści w głównych językach świata.