fbpx

Iluzija lebdenja nad veličastnim Skalnatim gorovjem

Kanadsko Skalnato gorovje si sedaj lahko ogledamo na prav poseben način. V osrčju prečudovitih gora so namreč te dni otvorili Glacyer Skywalk, vrtoglavo razgledno ploščad, ki omogoča čudovit panoramski razgled na prelepo dolino Sunwapta.

Razgledna platforma Glacyer Skywalk je nekaj posebnega, saj se dviga vrtoglavih 275 metrov nad dolino Sunwapta in čez skalovje sega 30 metrov v dolžino. Ploščad, ki se nahaja v kanadskemu Narodnemu parku Jasper, se vije vzdolž stene kanjona in omogoča veličasten razgled iz ptičje perspektive. Zgrajena na grobem terenu s svojo jekleno konstrukcijo, ki jo krasita steklo in les, deluje kot odmev naravnemu okolju, saj z odsotnostjo toksičnih barv in podobnih premazov omogoča projektu minimalen ogljični odtis in s tem uvrstitev med ekološko osveščene.

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.