fbpx

Gube

Osnovni gradnik sistema je preprost kubus, ki ga tvorijo štiri ali več sten. Proizvajalci ta element primerjajo s kostmi v človeškem telesu, saj se z različnimi vezmi povezujejo v kompleksnejše organizme oziroma sisteme. Za povezovanje osnovnih ...

Osnovni gradnik sistema je preprost kubus, ki ga tvorijo štiri ali več sten. Proizvajalci ta element primerjajo s kostmi v človeškem telesu, saj se z različnimi vezmi povezujejo v kompleksnejše organizme oziroma sisteme. Za povezovanje osnovnih gradnikov v večje tvorbe ne potrebujemo orodja. Iz enega osnovnega dela, v beli, rjavi ali črni barvi, lahko z uporabo dodatnih sestavimo manjšo omarico s policami, odprto ali zaprto, register za dokumente in celo svetilo, če v kubus s prosojnimi stenami vstavimo vir svetlobe. Na vsak nastali produkt se lahko namestijo koleščki, kar olajša premikanje po prostoru predvsem tistim kosom pohištva, ki jim v bivalnih ali delovnih prostorih nočemo odrediti stalnega mesta. Ko se v igro vključi več osnovnih elementov, postanejo možnosti skoraj neomejene. Pri podjetju so si oblikovalci zamislili nekaj tvorb, primernih tako za bivalne in delovne prostore kakor tudi za javne zgradbe, a sta pri sestavljanju “kock” edina omejitev naša domišljija in iznajdljivost. Doma so največkrat uporabljeni elementi sistema Gube omare s policami vseh dimenzij in manjši premični elementi, ki lahko služijo kot mizica ali nočna omarica. Uporabimo jih lahko celo kot kuhinjski element. V pisarni in doma si lahko sestavimo pisalno mizo, katere noge skrijejo ali izpostavijo vse, kar potrebujemo za delo. Če imamo v prostoru dovolj predalnikov, si lahko iz nog, sestavljajo jih osnovni gradniki, izdelamo svetilo v različnih barvah. Če osnovne elemente zlagamo enega na drugega v obliki stebra, lahko dobimo zanimivo omaro, ki popestri prostor, sploh če so kocke postavljene druga na drugo nepravilno. S preprostim dizajnom, neomejeno uporabo in kvaliteto je sistem Gube primeren za vsakega in vsak prostor, seveda pa se najbolje obnese pri malo večjih otrocih z veliko domišljije.

Następny
Kelp

Z Wami od 2004 roku

od roku 2004 badamy miejskie trendy i codziennie informujemy naszą społeczność obserwujących o najnowszych stylach życia, podróżach, stylu i produktach, które inspirują pasją. Od 2023 roku oferujemy treści w głównych językach świata.