fbpx

Les rides

Osnovni gradnik sistema je preprost kubus, ki ga tvorijo štiri ali več sten. Proizvajalci ta element primerjajo s kostmi v človeškem telesu, saj se z različnimi vezmi povezujejo v kompleksnejše organizme oziroma sisteme. Za povezovanje osnovnih ...

Osnovni gradnik sistema je preprost kubus, ki ga tvorijo štiri ali več sten. Proizvajalci ta element primerjajo s kostmi v človeškem telesu, saj se z različnimi vezmi povezujejo v kompleksnejše organizme oziroma sisteme. Za povezovanje osnovnih gradnikov v večje tvorbe ne potrebujemo orodja. Iz enega osnovnega dela, v beli, rjavi ali črni barvi, lahko z uporabo dodatnih sestavimo manjšo omarico s policami, odprto ali zaprto, register za dokumente in celo svetilo, če v kubus s prosojnimi stenami vstavimo vir svetlobe. Na vsak nastali produkt se lahko namestijo koleščki, kar olajša premikanje po prostoru predvsem tistim kosom pohištva, ki jim v bivalnih ali delovnih prostorih nočemo odrediti stalnega mesta. Ko se v igro vključi več osnovnih elementov, postanejo možnosti skoraj neomejene. Pri podjetju so si oblikovalci zamislili nekaj tvorb, primernih tako za bivalne in delovne prostore kakor tudi za javne zgradbe, a sta pri sestavljanju “kock” edina omejitev naša domišljija in iznajdljivost. Doma so največkrat uporabljeni elementi sistema Gube omare s policami vseh dimenzij in manjši premični elementi, ki lahko služijo kot mizica ali nočna omarica. Uporabimo jih lahko celo kot kuhinjski element. V pisarni in doma si lahko sestavimo pisalno mizo, katere noge skrijejo ali izpostavijo vse, kar potrebujemo za delo. Če imamo v prostoru dovolj predalnikov, si lahko iz nog, sestavljajo jih osnovni gradniki, izdelamo svetilo v različnih barvah. Če osnovne elemente zlagamo enega na drugega v obliki stebra, lahko dobimo zanimivo omaro, ki popestri prostor, sploh če so kocke postavljene druga na drugo nepravilno. S preprostim dizajnom, neomejeno uporabo in kvaliteto je sistem Gube primeren za vsakega in vsak prostor, seveda pa se najbolje obnese pri malo večjih otrocih z veliko domišljije.

Suivant
Kelp

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.