Počakaj, dokler nisi za nekoga edina in najboljša izbira

"Življenje in ljubezen, ki ju ustvarimo, sta življenje in ljubezen, ki ju živimo." – Leo Buscaglia

Počakaj, da si za nekoga najboljša, prva in edina izbira. Počakaj, da ne boš deležna dvomov in ugibanj. Počakaj, da boš edina in ne le ena izmed možnosti – med nekom drugim in teboj.

Počakaj, da boš tista, ki jo ljubi in ne le rezerva, če se mu načrti drugje ne izidejo. Počakaj, da se vse postavi na svoje mesto. Počakaj, da boš začutila in občutila, da ti ljubezen vrača. Brez laži in pretvarjanja. Da lahko ljubiš brez napora.

Počakaj, da se boš počutila pomembno. Počakaj, da boš videla kaj govorijo njegova dejanja, da se za besedami in sporočili ne skriva le igra s tvojimi čustvi.

Počakaj, da bo vse skupaj smiselno. Počakaj, da bodo tvoji občutki varni z njim in se ti bo vse zdelo prav, da nič ni težko, da ni zmede.

Počakaj, da bodo noči prekratke in bodo dnevi minili v trenutku. Počakaj, dokler se ne boš več spraševala, kdaj ga boš naslednjič videla, in ne boš ugibala, kje je in kako se počuti.

Počakaj, da bo vse skupaj smiselno.
Počakaj, da bo vse skupaj smiselno.

Počakaj, da se praznina med prsti ne napolni le še z eno roko, ampak z varnostjo.

Počakaj, da ob njegovem dotiku čutiš udobje in stabilnost, ki si ga delita le vidva.

Počakaj, da je edini vonj na njegovi koži tvoj in od nikogar drugega. Počakaj, da vse to pride.

Počakaj, da si odločitev, edina izbira. Počakaj, da se počutiš kakor da sta ustvarjena eden za drugega.

Počakaj, dokler ni nikogar drugega. Počakaj, da si samo ti.

In ko pride ta čas, bodi pripravljena na takšno ljubezen. Nikoli ne pozabi, da si to vedno zaslužiš. Naj bo tudi on edini zate. Bodita eden drugemu opora in edina ljubezen.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Za srečno zvezo je idealna ta starostna razlika!