fbpx

Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Jesenske dobrote – 7. oktober

Spet je zadišalo po jesenskih dobrotah tudi v okviru naše oktobrske CITY CHEF kuharske akademija. Preverite utrip v fotogaleriji!

Na tokratni CITY CHEF kuharski akademiji so naše krožnike napolnile jesenske dobrote – kostanj, gobe in sveži pridelki z domačega vrta. Glavne jedi je pripravljal chef Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice pa je poskrbel slaščičarski mojster iz Lolite, Grega Rode. Pod njunim budnim očesom smo pripravili bučno juho, jedli kostanjeve njoke z jurčki, ravijole polnjene z bučkami in riccoto, s tartufato in gamberi ter lisičkami. Za sladico ni manjkal božanski čokoladni suffle s kostanjevo peno in slastni mille feullie.

Ob hrani se je predstavila vinska klet Vipava 1894, ki letos praznuje 120 let. Uradna voda dogodka je Jamnica.

Dodatne Informacije

Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
Bosch hišni aparatiJamnicaKaval Group, Vinska klet Vipava 1894

Fotografije: Ana Če

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.