10 različnih tipov odnosov – v kakšen sta pa vidva?
V zraku · buzz buzz

Pari se med seboj sicer razlikujejo v številnih niansah, a v grobem lahko skoraj vsak par uvrstimo v enega izmed teh 10 tipov odnosov. V kakšnem odnosu sta pa vidva?

Pari se sicer razlikujejo po številnih malenkostih, a njihovi odnosi niso tako zelo različni, kot se morda zdi na prvi pogled. Večinoma v svoja razmerja prinašamo vzorce, ki smo se jih kot otroci naučili od staršev. Tedaj si namreč podzavestno ustvarimo neke predstave, kakšna naj bi bila zveza med moškim in žensko.

PREBERITE ŠE: Čudne stvari, ki jih počnejo ”noseči pari”

Kljub temu dejstvu in posebnostim, ki so posledica okolja, v katerem odraščamo, pa naša razmerja niso tako zelo različna in jih lahko uvrstimo v enega od 10 tipov odnosov. V kakšnem odnosu sta pa vidva? Čeprav se vam bo morda ugotovitev zdela brezpredmetna, lahko dejansko koristi in pripomore h kakovostnejšemu razmerju.

Who-Plays-Hardin-Scott-After-Movie Tega nihče ne bo priznal: najbolj nenavadni strahovi pri spolnosti! kakogaobnoreti Kako ga obnoreti — moškega, ki ti je všeč? Najbolj smešni trenutki na Euro 2016 Euro 2016: najbolj smešni video trenutki na EP v nogometu 2016 Serija Tutti Frutti Tutti Frutti – dekle, ki se spreminja v sadež! · ·