Čudaški intervjuji z zvezdniki
V zraku · buzz buzz

Zvezdniki morajo dati v svoji karieri neskončno intervjujev. Na njih morajo biti vedno videti popolni, saj kamere ničesar ne spregledajo, še bolj pa morajo paziti na svoje besede, izražanje in vedenje, saj jih gleda in posluša ves svet. A nihče ni popoln in ob ogledu izsekov najbolj čudaških zvezdniških intervjujev se boste počutili nelagodno.

Velikokrat se zgodi, da vam zmanjka besed, da se ne znate izraziti, kot bi želeli. To se zgodi vsakemu. In nič ni narobe, če se nam to zgodi med pogovorom ob kavi ali na sprehodu, huje je, če si slaven, imaš pomemben intervju in te pri tem gleda ves svet. Iz YouTubove zakladnice videoposnetkov smo potegnili 10 najbolj čudaških zvezdniških intervjujev, ob ogledu katerih se boste želeli pogrezniti v tla.

PREBERITE ŠE: Penthouse, revija za odrasle, bo nehal izhajati

Ste tudi sami kdaj spremljali kakšen nenavaden zvezdniški intervju, ob katerem vam je bilo nerodno?

Kako odstraniti vinjeto? Kako odstraniti vinjeto? Kdaj in zakaj boste umrli Preverite, kako in kdaj boste umrli Hiperrealistični obrazi lutk Realistični obrazi lutk, ki ti bodo naježili kožo Satirične ilustracije na temo Facebooka Facebook: satirične ilustracije o Facebooku, ki še kako držijo ·