sea-30
V zraku · buzz buzz

Ste se kdaj spraševali, kakšno bi bilo življenje na ladji? Kako bi bilo zavezati culo, jo dati na rame in zapluti v širno morje? Življenje in razgledi brez meja, vsak dan pa bi prinesel kaj novega. A to so le sanje ali pobožne želje večine nas. Najbrž le ni tako romantično, kot si zamišljamo. A v moderni tehnološki dobi nam je vsaj nekoliko prizaneseno, saj si takšne predstave lahko ogledamo na svojih mobilnikih.

Kanadski pomorski vloger, fotograf in pomorščak Jeffrey Tsang se je odpravil na pot kar s kontejnersko ladjo, ki pljuje po vseh morjih in oceanih Sveta. Za svoj filmček pravi, da:30 dni timelapsa, približno 80.000 fotografij odprtega morja prikazuje to neverjetno izkušnjo, ki jo želim deliti z vami!Pot ga je vodila od Rdečega morja čez Indijski ocean, prek Singapurja do Hongkonga. “Lov na brezkončno obzorje, opazovanje vedno spreminjajočega se vremena in jasnega neba preplavljenega z galaksijami je edinstvena izkušnja”, je še dodal. Mlečno cesto in Jupiter je Tsang med drugim ujel v objektiv svojega Nikona D750 in rezultat je osupljiv.

Tako, vsaj za trenutek se prebudimo iz sanj ter si jih (p)oglejmo v filmčku.


the-40-year-old-virgin-condom-trouble 10 najpogosteje “googlanih” vprašanj o seksu disneyjeve princese Kako bi bile Disneyjeve princese videti danes? Denar jih ni spremenil: slavni zvezdniki, ki živijo zelo, zelo skromno življenje Denar jih ni spremenil: zvezdniki, ki živijo zelo, zelo skromno življenje priscilla-du-preez-361813-unsplash 40+ fraz, s katerimi boš osvojil dekle, ki ti je tako všeč · ·