David Beckham in James Corden v parodiji za izmišljeno moško linijo spodnjega perila D+J Briefs.
V zraku · buzz buzz

Kdorkoli ta trenutek nekaj velja, oglašuje spodnje perilo. Celo voditelj oddaje Late Late Show James Corden, ki mu je nekako uspelo prepričati slavnega nogometaša Davida Beckhama, da se mu je pridružil pri šaljivem oglasu za izmišljeno linijo moškega spodnjega perila D+J Briefs, ki je, po besedah Cordena ”ustvarjena za moške s čudovitim telesom… in Davida Beckhama.”

Oglas v črno-beli tehniki, v katerem sta se David Beckham in James Corden za izmišljeno moško linijo spodnjega perila D+J Briefs slekla do ”gat”, temelji na tesnem platonskem prijateljstvu med njima (bromanci), ki se sicer vleče že od oglasa iz leta 2010, s katerim sta pomagala zbirati denar za dobrodelno organizacijo Sport Relief.

PREBERITE ŠE: David Beckham in H&M: nova kolekcija pomlad 2015

V tokratnem oglasu, ki so ga zavrteli med oddajo Late Late Show, v kateri so bili gostje Beckham, igralka Claire Danes (Domovina) in igralec Bob Odenkirk (Kriva pota), se ne strižeta, kopata in gledata filma skupaj, pač pa na smešen način pozirata v spodnjicah. Kdo je v njih bolj zabaven in kdo bolj ”vroč”, pa presodite sami.

burger-gag-1 Silencing Slider – spolna igračka, ki izgleda kot majhen cheesburger Ai285x4 1. april: najbolj posrečene prvoaprilske potegavščine, ki jih morate poskusiti actors Kdo so največji zaslužkarji med igralci in igralkami? Samantha Fortenberry, Suds and Smiles Suds and Smiles – vojaristične fotografije ljudi v kopalni kadi ·