Dunking Devils in Arsenal FC združili moči
V zraku · buzz buzz

Slovenska akrobatska skupina Dukinkg Devils tudi v letu 2017 ne počiva. Za začetek leta so postregli s triki, ki so jih izvedli skupaj z zvezdniki slovitega angleškega nogometnega kluba Arsenal. Gre za promocijski video, ki so ga Slovenci s Topničarji posneli za tekmo NBA, ki bo potekala v Londonu. V njem povežejo nogomet in košarko.

Videoposnetki s triki slovenske akrobatske skupine Dunking Devils se po spletu širijo kot požar. Nič drugače ni usojeno promocijskemu videu, ki je nastal kot promocija za tekmo NBA v Londonu, ki so ga posneli skupaj z nogometaši nogometnega kluba Arsenal, ki velja za enega od najbolj znamenitih angleških klubov, ki že vrsto let kroji vrh angleške Premier lige.

PREBERITE ŠE: Slovenci Dunking Devils tokrat v zabijali na drvečem vlaku!

Predstavniki Topničarjev, kot pravimo tudi članom Arsenala, so skupino Dunking Devils opazili na lanski oddaji Britain’s Got Talent in jih povabili k snemanju promocijskega videa za tekmo NBA, ki bo v Londonu potekala 12. januarja 2017. Pomerili se bosta ekipi Denver Nuggets in Indiana Pacers. V videu sodelujejo trije nogometaši Arsenala, in sicer Aaron Ramsey, Per Mertesacker in Alex Iwobi, ter trije Slovenci. Za snemanje so imeli na voljo zgolj 20 minut, v tem času pa izvedli kopico trikov, ki združujejo prvine nogometa in košarke in vas bodo pustili odprtih ust.

Galerija – utrinki s snemanja (Dunking Devils in FC Arsenal):

Dunking Devils in Arsenal FC združili močiOdpri galerijo

Trk zvezd 2022 Trk zvezd 2022 – obeta se spektakel na nočnem nebu Konji Akhal teke Akhal teke, konji zlatega videza, so verjetno najlepši konji na svetu Kit Kat Iz česa je v resnici narejen Kit Kat? Svetleč prehod za pešce LED-zebre: na Nizozemskem imajo svetleče prehode za pešce · · · · · ·