Film Planetarium (2016)
Kulturni izbor · film

Planetarium je francosko-belgijska drama v predvojni Franciji z Natalie Portman in Lily-Rose Depp. Par igra sestri, ki sta prepričani, da lahko govorita z mrtvimi. Intriganten in zelo très chic (stilsko dovršen) film je režirala francoska režiserka Rebecca Zlotowski.

Ste že videli v tančico skrivnosti zavit napovednik za Planetarium z Natalie Portman in Lily-Rose Depp? Natalie Portman (Črni labod, Thor) ima za sabo pestro leto. Nastopala je v filmih Jane Got a Gun in Vitez čaš, debitirala kot režiserka s filmom Pravljica o ljubezni in temačnosti (A Tale of Love and Darkness), a pri tem se ni ustavila.

Posnela je tudi omenjeno intrigantno dramo Planetarium, v kateri je zaigrala ob boku hčerke Johnnyja Deppa, Lily-Rose Depp (Yoga Hosers), kmalu pa bomo lahko videli tudi njen film Jackie.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Krogi (Rings, 2016)

Dogajanje filma Planetarium je postavljeno v predvojno Francijo. Natalie Portman in Lily-Rose Depp igrata sestri iz Amerike, Lauro in Kate Barlow, ki imata nenavaden dar. Verjameta, da lahko komunicirata z mrtvimi. Spiritualistki v Parizu v tridesetih letih zaključujeta turnejo, ko pritegneta pozornost filmskega producenta Andréa Korbena (Emmanuel Salinger), ki ju najame za svoj nov filmski projekt, ki meša umetnost in okultizem. Film, ki ga je režirala Rebecca Zlotowski (Belle épine, Grand Central), bo premierno prikazan na Mednarodnem filmskem festivalu v Torontu (od 8. do 18. septembra 2016).

Utrinki iz filma Planetarium (2016):

Utrinki iz filma PlanetariumOdpri galerijo
Filmski igralci in njihovi dvojniki Filmski igralci in njihovi dvojniki, ki so si podobni kot jajce jajcu Najbolje plačani filmski igralci 2016 Top 10: najbolje plačani filmski igralci 2016 Najboljši filmi posneti med letom 2000 in 2016. To so najboljši filmi 21. stoletja (2000–2016) Film Krogi (2016) Filmski napovednik: Krogi (Rings, 2016) · · ·