coverflatliners
Kulturni izbor · film

Kultni psihološki triler Tanka linija smrti iz leta 1990 bo letos dobil tudi remake. Zgodba ponovno spremlja skupino študentov, ki eksperimentira s posegi, ki povzročijo skorajšnjo smrt. Toda to izzove strašne posledice.

Skupina petih študentov medicine se odloči spoprijeti s skrajno nevarnim poskusom, da bi odkrili, kaj se zgodi po smrti. Vsak od njih si za nekaj minut prekine srčni utrip in tako doživi skorajšnjo smrt. Njihova raziskava postane nevarna, saj se morajo spopasti s starimi grehi in paranormalno aktivnostjo, ki je povezana s prehodom v onstranstvo.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: ČRNI PANTER (2018)

V prvotnem filmu so igrali Julia Roberts, Kevin Bacon in Kiefer Sutherland, ki se vračajo tudi v novem filmu. Poleg njih igrajo tudi mlajša imena, kot so Ellen Page, Nina Dobrev in Diego Luna. Film bo režiral Niels Arden Oplev, ki stoji tudi za švedsko različico Dekleta z zmajskim tatujem (The Girl with the Dragon Tattoo, 2009), in prihaja na velika platna jeseni.

cover final 10 pristnih romantičnih filmov, ki vama bodo vzbudili željo po “več” 1000-500-citymagazine-cover Filmski napovednik: Črni panter (2018) PointBreak_Clip_LetsGo 10 odličnih filmov, ki vam bodo v hipu pričarali poletje the-cabin-in-the-woods-505e68fc36f67 10 filmov, ob katerih bo tvoja draga zdržala do konca · · · ·