Resnični Dug.
V zraku · buzz buzz

Se spomnite prikupnega in dobrodušnega psa po imenu Dug iz animiranega Pixarjevega filma V višave (Up)? Saj veste, zlatega prinašalca, norega na veverice, z ovratnico, s pomočjo katere lahko govori? Pri Disneyju so se nedavno pošalili iz naključnih mimoidočih in v park poslali čisto pravega govorečega psa z glasom Duga. Oglejte si neprecenljive reakcije ljudi.

Kaj ne bi bilo fino, če bi psi lahko govorili? Lastniki psov se namreč pogosto sprašujejo, kaj se preganja po njihovih glavi. Čeprav je moč pasje želje, frustracije in razpoloženje razbrati iz repa, lajanja, gibov in oči, pa bi kdaj prav prišla tudi visokotehnološka ovratnica, ki jo je v animiranem filmu V višave nosil zlati prinašalec Dug, ki je lahko z njeno pomočjo govoril z ljudmi, saj je ta njegove misli prevajala v človeški govor.

PREBERITE ŠE: To so najdražje pasme psov na svetu

Želite izvedeti, kako bi bili videti resnični govoreči psi? Pri Disneyju so za potegavščino ustvariti resničnega Douga, ki mu glas prav tako posodil Bob Peterson. Zlati prinašalec je tako presenečal naključne mimoidoče v parku, jih ogovarjal, se z njimi pogovarjal, igral in se pustil crkljati.


nohti2 To je razlog, zakaj si moški v oktobru množično lakirajo en noht kaj skrivajo znana umetniška dela Kaj skrivajo najbolj znana umetniška dela? Čeprav kitajski proizvajalci prispevajo velik del komponent za iPhone, ga številna kitajska podjetje uvrščajo na črni seznam. Na Kitajskem imajo lahko iPhone 7 zgolj brezposleni ''Podmladek'' 2 Cellos Dvojec 2Cellos dobil hudo konkurenco – v dveh dečkih! · ·