David Beckham in Kevin Hart v oglasu za H&M Modern Essentials jesen/zima 2016.
Utrip mesta · moda · moška moda

David Beckham, Kevin Hart in H&M so ponovno združili moči. Nekdanji velemojster nogometa, ki danes velja za stilsko ikono, je posnel nov oglas za kolekcijo Modern Essentials, iz katere je izbral nekaj svojih najljubših kosov. Te zanima, na katere kose iz H&M kolekcije jesen/zima 2016 prisega? Preveri v nadaljevanju.

David Beckham in Kevin Hart nadaljujeta serijo oglasov za švedskega modnega giganta H&M. V najnovejšem oglasu za kose iz kolekcije Modern Essentials jesen/zima 2016 dvojico spremljamo na poti v Las Vegas kmalu po izidu Beckhamovega namišljenega filma I, David Beckham, biografije o slavnem nogometašu, ki ga igra Hart. Zdaj sta na poti v mesto kazinov in luči, da predstavita še muzikal (I, Beckham: The Musical).

PREBERITE ŠE: David Beckham in Kevin Hart v komični kampanji za H&M

Spot je znova režiral Fredrik Bond, David Beckham in Kevin Hart pa se pokažeta v rebrastemu puloverju in bomber jakni, ki bosta to jesen in zimo obvezna kosa v vsaki moški omari. Reklamni film spremlja tudi tiskana kampanja s fotografijami.

H&M Modern Essentials jesen/zima 2016:

H&M Modern Essentials jesen/zima 2016Odpri galerijo

PicMonkey Collage Moška moda za jesen 2016: kaj si boste letos kupili moški? Poročne obleke za moške. Najbolje oblečeni ženini iz sveta slavnih; najboljše poročne obleke za moške Nenavadne frizure na Euro 2016 Euro 2016: najbolj nenavadne pričeske na EP v nogometu Kakšen tip moških kopalk izbrati, glede na tip postave Kakšen tip moških kopalk izbrati glede na tip postave · · · ·