Matt LeBlanc in Ariel Nomad
Utrip mesta · mobilno

Kot vemo, bo prenovljeni Top Gear vodil tudi ”Prijatelj” Joey. Zdi se, da igralec Matt LeBlanc še ni povsem ”prešaltal” iz ene vloge v drugo, saj v najnovejšem napovedniku za prihajajoče nove epizode v njegovih gestah in načinu takoj prepoznamo simpatičnega Joeyja Tribbianija, večnega samca in velikega ženskarja. Resda pa tokrat predmet poželenja ni ženska in iskanje načina, kako jo osvojiti, pač pa nenavaden avto in kako se usesti vanj.

Vsi, ki pogrešate humoristično nanizanko Prijatelji boste v svežem napovedniku za Top Gear prišli na svoj račun. V njem ima namreč manjšo vlogo kdo drugo kot Joey, ki ga je utelesil Matt LeBlanc, novi sovoditelj priljubljene avtomobilistične oddaje. Vsi, ki serijo dobro poznate, boste namreč v izseku prepoznali lik prikupnega, rahlo nerodnega in ne ravno najbolj brihtnega Joeya Tribbianija.

PREBERITE ŠE: Napovednik: Top Gear v novo sezono v novi preobleki

Matt LeBlanc tokrat ni na misiji, kako zapeljati dekle, pač pa Arila Nomada, nenavadno terensko vozilo, ki ga kasneje odpelje na ”zmenek” po brezpotju nekje v Maroku. Kot boste videli, na njem oba neznansko uživata in po videnem sodeč ju čaka tudi drugi zmenek. Naš prvi zmenek s prenovljeno oddajo Top Gear pa nas čaka 8. maja 2016, čeprav se šušlja, da se bo premiera zamaknila na 22. maj.

Matt LeBlanc in Ariel NomadOdpri galerijo
Tesla S je sama preprečila trčenje Teslin avtopilot je tako preprečil nesrečo na avtocesti! Električni avtomobili LeSEE LeSEE – kitajski odgovor na Teslin Model S E-kolesa Kosynier Kosynier: motocikel ali retro e-kolo, to je tu vprašanje Jahta Mercedes-Benz Granturismo Arrow Jahta Mercedes-Benz Granturismo Arrow – navtični kabriolet · · ·