Urban Snowmobiling
V zraku · buzz buzz

Levi LaVallee je profesionalni voznik motornih sani, ki si med drugim lasti svetovni rekord v najdaljšem skoku z motornimi sanmi, je pa tudi redni udeleženec in zbiratelj odličij na ekstremnih igrah X (X Games). In kaj drznega nam je pripravil tokrat? Namesto po belih strminah je drvel kar po mestu in vmes mimogrede skakal s stavbe na stavbo.

Profesionalni voznik motornih sani (verjamemo, da niste vedeli, da ta naziv obstaja) Levi LaVallee in njegov sponzor Red Bull sta se za svoj zadnji oktanski podvig z belih strmin preselila v mesto, natančneje v LaValleejevo rodno mesto Saint Paul (Minnesota, ZDA).

PREBERITE ŠE: Tla, ki dihajo! Fenomen na italijanski obali!

In motorne sani se na asfaltu niso prav nič počutile kot riba na suhem. Ravno nasprotno. LaVallee z njimi namreč skače s stavbe na stavbo, drifta in izvaja druge drzne manevre, ob katerih vam bo zastal dih.

Urban SnowmobilingOdpri galerijo
Pingvin Dindim Dindim: pingvin, ki vsako leto preplava pol sveta, da obišče moža, ki mu je rešil življenje Odbite otroške frizure To so najbolj odbite frizure, ki ste jih kdaj videli Kako so dekleta osvajali naši dedki? Kako ženske osvajati kot naši dedki Najdražji nakupi v zgodovini Najdražji nakupi vseh časov!