GoPro posnetek v obratni smeri
V zraku · buzz buzz

Iz srbskega Novega Sada prihaja nenavaden GoPro posnetek, avtorjem pa gre čestitati predvsem za ustvarjalnost, ki so jo prepoznali in nagradili tudi na nagradah GoPro Awards. V posnetku spremljamo kikboksarja Nenada Pagonisa, ki je med snemanjem hodil vzvratno, a na posnetku naprej, saj ta teče nazaj. Razumete? Najbolje, da si pogledate video, in hitro vam bo jasno, o čem govorimo.

Novi Sad se je pred kratkim verjetno čudil svetovnemu prvaku v kikboksu Nenadu Pagonisu, ki se je po Dunavski ulici sprehajal vzvratno. Toda v igri je bilo precej več, kot se je zdelo na prvi pogled. V ”studiu” so potem namreč posnetek zmontirali v obratni smeri, in tako zdaj gledamo, kako Nenad hodi naprej in vsi ostali nazaj! Kdo je zdaj tu nor?!

PREBERITE ŠE: GoPro kamera ”zajahala” raketo za svojo najbolj divjo vožnjo do sedaj

Posnetek je bil nagrajen na nagradah GoPro Awards, ki jih podeljujejo posameznikom, ki posnamejo edinstven posnetek, kar ta nenavadni sprehod po ulici Novega Sada vsekakor je. Nastal je s kamero GoPro Hero4, ki omogoča snemanje v ločljivosti 3840 x 2160 slikovnih točk (pri 30 sličicah na sekundo) in timelapse posnetke.


maxresdefault 15 zastrašujočih GoPro video posnetkov GoPro Hero+ LCD Akcijska kamera GoPro Hero+ LCD – zaslon na dotik in skoraj akcijska cena gopro-fetch-1-1280x680 GoPro Fetch ali kako svet vidijo psi cover-gopro GoPro Odyssey – komplet s 16 akcijskimi kamerami je najboljši približek teleportaciji ·