naslovna_bozicni_oglas
V zraku · buzz buzz

Božični čas je za marsikoga najlepši čas v letu in, priznamo, tudi mi radi podležemo prazničnemu vzdušju. Številna podjetja se v tem času zelo potrudijo z božičnimi oglasi, saj nam hitro zlezejo pod kožo in jih radi delimo s svojimi najbližjimi. Še posebej nas je navdušil božični oglas letališča Heathrow Airport, ob katerem vam bo pri srcu še dolgo toplo.

Božični oglas londonskega letališča Heathrow Airport je tokrat v glavno vlogo postavil prikupna starejša medvedka, ki se med božično-novoletnimi prazniki odpravita na pot z letalom. Ko letalo pristane in se odpravita z letališča, opazujeta številne potnike, ki jih pričaka topel objem najdražjih – ti so jih že zelo težko pričakovali. Da je najlepše darilo za božič naša vrnitev domov, nam sporoča čudovit oglas, kot nam je video Slovenske filantropije lani sporočal, naj za praznike podarimo obisk. Bo že držalo, da smo vselej najbolj veseli priložnosti, ko smo znova s svojimi najdražjimi, zbrani ob božičnem drevesu.

PREBERITE ŠE: najboljša božično-novoletna darila za ljubiteljice kozmetike

Oglejte si še nekaj čudovitih božičnih oglasov, ki nas opominjajo na hitro bližajoče se praznike.

VIDEO: Božični oglas Sainsbury 2016

 VIDEO: Božični oglas John Lewis 2016

 

VIDEO: Božični oglas M&S 2016


Guernica iz poslikanih teles Liu Bolin: znani umetniški sliki iz poslikanih telesih Zvezdnice, ki se ne starajo Večno mlade – zvezdnice, ki ne kažejo svojih let Najvišji stekleni 3D Puzzle na svetu v obliki  piramide. Steklarna Hrastnik postavila najvišje steklene 3D-puzzle na svetu! FOTO: Shutterstock Skrivne navade zelo uspešnih ljudi ·